.................................................

Segítség

.................................................

 


PopUp MP3 Player (New Window)

TUDNIVALÓK

 

Jogi nyilatkozat

Az oldalon található tartalmak magán célra a "Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd!" licenc szabályai szerint felhasználhatóak. Bárminemű üzleti célú alkalmazás csak a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. írásos engedélyével lehetséges.


Adatvédelmi nyilatkozat

A delzala.hu oldalra bárki regisztrálhat, azonban ezzel az oldal szabályait magára kötelezőnek ismeri el. Az oldal üzemeltetője jogot formál arra, hogy az oldal működését hátrányosan befolyásoló felhasználói tartalmat törölje, adott esetben a regisztrációját megszüntesse, minden adatával egyetemben. A regisztrált felhasználók adatai a felhasználói név kivételével titkosak, azt az oldal üzemeltetője, harmadik félnek nem adja ki.

Az oldalon található adatok és információk pontosságának és valódiságának biztosításáért a delzala.hu üzemeltetője mindent elkövet, de felelősséget nem tud vállalni, beleértve ebbe a más weblapokra mutató linkeket is, illetve azon oldalak tartalmát és azok adatkezelési biztonságát is.

 

Moderáció

Minden regisztrált felhasználó véleményére értékes az oldal számára, így kérjük, hogy az egyes tartalmakat értékeljék és osszák meg tapasztalataikat másokkal is. Azonban fontos, hogy kerüljék a sértő, személyeskedő és egyéb, az oldal szellemiségéhez nem méltó megjegyzéseket. Az ilyen bejegyzések törlésre kerülnek.

 

Hol van és hogy lehet eljutni?
Mi van még ott?

Sok minden van, kutass tovább!

Milyen az időjárás?